IB-Inside
Facebook

Interieurontwerp
01 1

Verbouwen
of nieuwbouw? IB-InSide heeft projecten van elke omvang gerealiseerd en is graag betrokken bij het begeleidingsproces en de vertaling van wens naar concreet plan.

IB-InSide levert hoogwaardige en bijzondere 2D en/of 3D ontwerpen waarin niets aan het toeval overgelaten wordt. Doordat IB-InSide samenwerkt met een team van professionals en de opdrachtgever niet uit het oog verliest, maar juist samen de koers bepaalt, wordt een service geboden die én persoonlijk is én voldoet aan de hoogste kwaliteit.

Ook het turn-key opleveren van een compleet project behoort tot de mogelijkheid. 

>> Informeer naar de mogelijkheden
>> Bekijk hier het Portfolio


Kleuradvies
Schermopname 4
Kleur vormt een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Kleur kan onderscheiden, specificeren, stimuleren, benadrukken, camoufleren en illusies opwekken. Kortom, kleur is beleving en een sfeermaker waarmee een toon gezet wordt.


Om te komen tot een juiste kleurkeuze is het van belang rekening te houden met de wensen van de opdrachtgever. Daarnaast is het belangrijk te bepalen wat het doel is en te kijken naar het effect van omgevingsfactoren. Het komen tot een juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur is dan ook best een opgave. 

IB-InSide staat u graag bij om tot een gepast resultaat te komen. Dit kan voor één ruimte, maar ook complete kleurconcepten passend bij de wensen & visie van uw bedrijf behoren tot de mogelijkheden. 

IB-InSide is 1 van de 5 deelnemers van het prof-kleurenconsulentteam van Akzo Nobel Nederland. Naast het geven van kleuradviezen vezorgt IB ook kleurtrainingen, workshops en aanverwante werkzaamheden voor de wereldwijde marktleider in verf-en coatingproducten. Onder Akzo Nobel vallen o.a. de gerenommeerde merken Sikkens, Cetabever, Dulux en Flexa.

>> Informeer naar de mogelijkheden

>> Bekijk hier het Portfolio


Interieurstyling
Schermopname 9

Aankoopadvies
De vloeren zijn gelegd, de wanden zijn gereed, alleen de juiste aanschaffen moeten nog plaatsvinden. Nieuwe aankopen moeten mooi staan in een woonruimte en in harmonie zijn met de reeds bestaande situatie en/of meubels. IB-InSide onderstuent u graag bij uw aankopen.

Veranderingsadvies
Met heel weinig en kleine veranderingen kan meer dan gedacht. Soms kan een nieuwe kleur op één of meerdere muren, het toevoegen of veranderen van accessoires, verlichting, klein meubilair, raambekleding en/of een positiewijziging van de meubels al genoeg zijn om een ruimte een compleet andere uitstraling te bezorgen.

IB-InSide houdt rekening met de bestaande aanwezige elementen, wensen en voorkeuren van de klant en creëert door een kleine twist een andere stijl of sfeer.

>> Informeer naar de mogelijkheden
>> Bekijk hier het Portfolio


Snel advies
Actie 4voor3 voorkant
Uit diverse psychologische omgevingsonderzoeken is gebleken dat een juiste inrichting van een huis of een ruimte ons welzijn verbeterd. IB-InSide vindt het vanuit dit oogpunt belangrijk laagdrempelig te zijn en voor een breed publiek toegankelijk.

Middels een snel advies geeft IB-InSide u handvaten & tips om u op weg te helpen. Tijdens onze afspraak waarin we samen de plattegronden en/of ruimtes bezoeken, brainstormen we over de mogelijkheden, kleuren, stoffering, meubels en meer. Aan het eind van het gesprek wordt het advies door ons op papier uitgeschreven. Aan de hand hiervan kunt u bepalen of er voldoende informatie verzameld is om zelf mee aan de slag te gaan of dat een vervolg afspraak of uitwerking wenselijk is.

U heeft al een advies vanaf € 150,00 incl. btw

>> Informeer naar de mogelijkheden!


Ontzorg mogelijkheid
Ontzorgen

IB-InSide stelt speciaal op maat gemaakte meubelpakketten samen. Deze bestaan uit nieuwe artikelen, maar ook bestaande meubelen, stoffering, verlichting en accessoires kunnen hierin worden meegenomen.

De meubelpakketten die IB-InSide aanbiedt, zijn stuk voor stuk customized en zodanig opgebouwd dat “zelfshoppen” aan de hand van het overzicht ook tot de mogelijkheden behoort. Onze meubelpakketten worden standaard voorzien van een materiaallijst, budgetoverzicht en 2D impressie. Indien gewenst leveren en monteren wij met ons ontzorgplan de meubelen, stoffering, verlichting en accessoires voor u op locatie.

>> Informeer naar de mogelijkheden
>> Bekijk hier het Portfolio


Verkoopstyling
verkoopstyling NEW1
Hands-on concept of verkoopklaarrapport
Een toegankelijk interieur zorgt voor een goede eerste indruk en vergroot de groep potentiële kopers aanzienlijk. Doordat uit onderzoek is gebleken dat het "verkoopklaar" maken van een woning doeltreffender is dan het laten zakken van de vraagprijs, verdient een verkoopstyling zich altijd terug.

IB-InSide is ervaren en objectief en voorziet u met een handomdraai van handige tips & trucs. Tevens wordt "klein onderhoud" inzichtelijk gemaakt. Dit zijn zaken waarover een kijker tijdens de bezichtigingen kan vallen en niet zal schromen in te zetten bij de onderhandeling.

IB-InSide kan direct voor u aan de slag gaan volgens het hands-on concept, maar kan u ook voorzien van een verkoopklaarrapport waarmee u zelf aan de slag kunt. Per woningvertrek wordt dan opgenomen hoe u deze zo optimaal mogelijk kunt presenteren.

IB-InSide is House of KIKI gecertificeerd (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten).

>> Informeer naar de mogelijkheden
>> Bekijk hier het PortfolioPowered by Tim_online B.V.