IB-Inside
Facebook

Actie 4voor3 voorkant

Uit diverse psychologische omgevingsonderzoeken is gebleken dat een juiste inrichting van een huis of een ruimte ons welzijn verbeterd. IB-InSide vindt het vanuit dit oogpunt belangrijk laagdrempelig te zijn en voor een breed publiek toegankelijk.

U heeft al een advies vanaf € 150,00 incl. btw

>> Lees meer over ons snel advies
>> Informeer naar de mogelijkheden
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Schermopname 4
Sinds enkele jaren is IB-InSide 1 van de 5 deelnemers van het prof-kleurenconsulentteam van Akzo Nobel Nederland.

IB-InSide verzorgt kleuradviezen, lezingen, workshops en aanverwante werkzaamheden voor de wereldwijde marktleider in verf-en coatingproducten, Akzo Nobel.

Onder Akzo Nobel vallen o.a. de gerenommeerde merken Sikkens, Cetabever, Dulux en Flexa.

Benieuwd naar DE kleur voor 2017?
Bekijk het hier!!!

>> Lees meer over kleuradvies


 

20161103 112326
In februari 2017 wordt in Tokio weer een marathon gehouden. Dit keer met de Zeeuws-Vlaming Arie Kruijt aan de start.

Een onderdeel van de sportieve prestatie is het inzamelen van sponsorgeld ten behoeve van de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

IB-InSide draagt zowel KiKa als Arie Kruijt een warm hart toe.

Ook sponsoren? Klik hier!
Want echt alle beetjes helpen...


 

IMG 3148IB-InSide is in de bevoorrechte positie een zeer succesvol jaar af te sluiten. Om dit te vieren heeft IB-InSide besloten de jaarlijkse vakantieperiode in teken te stellen van kansarme vrouwen en kinderen in India. Waarom? Omdat niet altijd alles in het leven zo vanzelfsprekend is helaas...

IB-InSide is afgereisd naar India om samen met Stichting PASpoort een Summer School 4-kids te faciliteren. Ons doel was om kansarme kinderen een kans te geven weer ECHT even kind te kunnen zijn en een onvergetelijke ervaring te bezorgen voor nu en in de toekomst! Daarin zijn we inmiddels meer dan geslaagd. We kijken dan ook met trots terug op een zeer producvtieve en fijne periode met de kinderen van Stichting PASpoort.

Stichting PASpoort biedt al sinds jaar en dag hulp aan kansarme vrouwen en kinderen in India. Voor meer informatie en sponsormogelijkheden verwijs ik u door naar de onderstaande link.

>> Bezoek de website van Stichting PASpoort


 

Powered by Tim_online B.V.