IB-Inside
Facebook

Gemeente Terneuzen
image-1717701
Je zult maar voor de opdracht staan om administratief personeel zo snel mogelijk onder te moeten brengen in een productieloods! Voor interieurvormgever Ilonka Broekaart een uitdaging die in een oogwenk wordt omgezet in een realistisch product. Deze ervaring heeft de Gemeente Terneuzen opgedaan toen na een brand in het stadskantoor een groep van ruim 70 medewerkers in een tijdelijke locatie moest worden ondergebracht. Ilonka toonde daarbij naast praktisch inzicht in functionele eisen voor het personeel, ook een groot gevoel voor de nodige belevingswaarde van de inrichting. En... Binnen een week was alles geregeld! Gevolg: tevreden medewerkers en bestuurders. Een succesvolle metamorfose die namens Gemeente Ternruzen alle lof verdient!

>> Bekijk hier het resultaat van de tijdelijke huisvesting voor Gemeente TerneuzenFacility Manager Dow Benelux B.V.
Dow Ronald Lippens IB-InSide 3
Ronald Lippens

Creativiteit en vakkennis zijn belangrijke tools voor een interieurontwerper. Tijdens een presentatie van Ilonka Broekaart werd mij duidelijk dat zij daarnaast ook een sterk analytisch vermogen heeft waarmee zij zich erg goed in de opdrachtgever kan verplaatsen. Haar concepten ontwerpt zij zodanig dat het aan alle eisen, wensen en voorkeuren van de klant voldoet. Ze heeft mij en mijn collega’s dan ook meerdere malen versteld doen staan met haar goed onderbouwde manier van werken.

>> Bekijk hier het resultaat van de Executive Offices
>> Bekijk hier het resultaat van de Management Conferenceroom


 
Particulier - woonhuis
Moens tekening
Edwin & Ann Moens

Via een vriend kwamen wij in contact met Ilonka Broekaart (IB). Ongelooflijk dat Ilonka na een gesprek van een uurtje zo’n mooi en gedurfd ontwerp heeft neergezet wat ons beiden gelijk aansprak. Het werd ons dan ook meteen duidelijk dat Ilonka zich goed kan inleven in de mensen voor wie ze werkt. De indeling, de meubels, kleurstelling, verlichting…. Alles klopte!

Ook gedurende de verbouwing was zij bereid om ons van adviezen te voorzien. Wat wij bijzonder gewaardeerd hebben is dat zij duidelijk haar eigen mening heeft en daar waar nodige twijfels bij ons weg kon nemen. Nu de verbouwing klaar is, kijken wij dan ook zeer tevreden terug op de samenwerking met Ilonka. Het resultaat mag er zijn en dat is niet alleen onze mening. Maar ook die van iedereen die bij ons binnenstapt!

>> Bekijk hier de foto's van het nieuwe interieurOwner Hydrozorg Projectdecoratie
Hydrozorg Erwin Dek IB-InSide 2
Erwin Dek

Enige tijd geleden ben ik via een klant in contact gekomen met IB-InSide (Ilonka). Na wat gezamenlijke projecten te hebben uitgevoerd, ontstond het idee om samen te brainstormen over een nieuw project wat Hydrozorg in het toekomstig Inspirium bij Satelliet Meubelen in Breda van plan was te gaan starten. Inmiddels is het idee volledig uitgewerkt, is de nieuwe showroom ontworpen, zijn de inkopen gedaan en staat er een splinternieuw concept.

Bij ondernemen is het van belang de juiste mensen om je heen te verzamelen. Tijdens het gehele traject van idee tot uitvoering heeft IB-InSide naar ieder zijn tevredenheid een zeer belangrijke creatieve, adviserende en ook uitvoerende rol bekleed. Mijn dank is dan ook erg groot!

>> Bekijk hier de foto's van de showroom van Hydrozorg


Particulier - Vakantiewoning
IMG 7230
Christiane de Badts

De samenwerking met IB-InSide hebben wij als zeer plezierig ervaren. Ilonka verdiept zich echt in de wens van de klant en wist goed te raken wat we wilden. Ook de servicegerichtheid hebben we als prettig ervaren. Daarnaast getuigen zowel het interieuradvies als de styling van goede smaak en inzicht!

>> Bekijk hier de totale inrichting van de woning


Particulier - Polderwoning
Eric Poelmann
Eric Poelmann

Ik ken Ilonka al heel wat jaartjes. In de tijd dat ze nog voor mij werkte bij een groot postorderbedrijf, studeerde zij al voor het vak wat zij nu uitoefent. Na haar studie ben ik haar even uit het oog verloren, maar tijdens haar verblijf in Mexico was zij er ineens weer.

Mijn leukste ervaring stamt uit de afgelopen maanden. Nadat ik een huisje in de polder had gekocht, heb ik haar de sleutel gegeven en de vrijheid om er wat leuks van te maken. Daar is zij goed in geslaagd! Ilonka beheerst het vak van interieurvormgeving & styling erg goed en weet haar ideeën goed af te stemmen met die van haar opdrachtgevers.

>> Bekijk hier de inrichting van de polderwoningParticulier - Woonhuis
IMG 7062
Ad & Astrid van Beers

Enkele jaren geleden hebben we een ontzettend leuk huis gekocht in Zeeuws-Vlaanderen. Echter ontbrak er naar onze mening nog iets aan. Via via kwam ik in contact met IB-InSide. Na het eerste gesprek met IB gaven wij de opdracht voor een "veranderingsadvies". Ilonka had de moeilijke taak om de uiteenlopende smaken van mijn man en mij in één plan te verwezenlijken. Ook moest zij rekening houden met de al aanwezige meubels, de karakteristieke eigenschappen van het huis en ons budget.

IB haar visie op kleuren en kleurgebruik was erg verassend. IB is er echter prima in geslaagd om alle elementen te koppelen en ons te overtuigen van haar gelijk. In het proces van uitvoering werden Ilonka en ik een echt team wat ik als heel prettig heb ervaren. Het uiteindelijke resultaat is helemaal TOP!

>> Bekijk hier de keuken & de zitkamerFacility Management Dow Benelux B.V.
Dow Rene Versteeg IB-InSide
Rene Versteeg

Tijdens de ontwerpfase voor een grondige modificatie van een directie conferenceroom heeft Ilonka Broekaart van IB-InSide ons buiten de geëigende paden geleid en laten zien dat durven afwijken van de “standaard” tot verbluffende resultaten kan leiden. Er is gedacht vanuit het creatieve, in plaats van het technische. De frisse blik van Ilonka en onze eigen pragmatische benadering hebben geleid tot een gedurfd eindresultaat met een groot “Wauw-gehalte”.

“Voor alle vijanden van de creativiteit is succes de gevaarlijkste. (Battiska)


>> Bekijk hier het resultaat van de Management Conferenceroom
>> Bekijk hier het resultaat van de Executive OfficesOwner Even Kijken Project B.V.

Evert van Dronkelaar

De inspirerende persoonlijkheid van Ilonka sprak mij onmiddellijk aan en het besluit om samen een project aan te pakken, werd al tijdens onze eerste kennismaking genomen. Gedurende de samenwerking viel alles steeds meer op zijn plaatst. De vernieuwende kijk van Ilonka in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van projectinrichting en het technische gedeelte hiervan, vulden elkaar feilloos aan. Het eindresultaat was dan ook verbluffend en heeft al onze verwachtingen overtroffen. Ondertussen zijn we enkele projecten verder en kijken we weeral uit naar het volgende project.

>> Bekijk hier het resultaat van het nieuwe gebouw van Hydrauvision
>> Bekijk hier het resultaat van de Executive Offices
>> Bekijk hier het resultaat van de Management-Conferenceroom
>> Bekijk hier het resultaat van de inrichting van een vakantiewoning 

Powered by Tim_online B.V.