IB-Inside
Facebook

1.Visie
Gebouwen en interieurs vertellen steeds vaker een verhaal en identificeren zich door het gebruik van vormen, kleuren en materialen passend bij de huisstijl, visie, wensen, voorkeuren, bewoners en/of gebruikers. Ieder mens en/of bedrijf is immer uniek.

Uit diverse psychologische omgevingsonderzoeken is gebleken dat een juiste inrichting van een huis of een ruimte ons welzijn verbeterd. Naast esthetiek vindt IB-InSide het belangrijk hier aan bij te dragen. Het gaat uiteindelijk om de eindgebruiker die zich goed moet voelen in de nieuwe of aangepaste omgeving. Wij zijn dan ook van mening dat een gedegen goed onderbouwd ontwerp of advies alleen ontwikkelt kan worden door alle aspecten te bekijken en niets aan het toeval over te laten.

Kortom; IB-InSide is de denker die interieurwensen vertaalt naar visuele realiteit. Door inspiratie opgedaan uit persoonlijke gesprekken en door goed naar de persoonlijke wensen van de klant te luisteren, wordt een idee uitgewerkt en succesvol vormgegeven. Door een samenwerking met een team van professionals wordt er een service geboden die én persoonlijk is én voldoet aan de hoogste kwaliteit!

>> Informeer naar de mogelijkheden

 

Powered by Tim_online B.V.